Dřevočal matrace NORA pětizónová matrace

Tento produkt je možné koupit v několika variantách. Vyberte, prosím, variantu kliknutím do výběrového prvku - vpravo od názvu varianty a následně stiskněte tlačítko Koupit.
Výrobce český výrobek
Kategorie Matrace, Visko pěna, Matrace akce , 1+1 zdarma
Kód DR-NORA
Záruka 24 měsíců
Doba dodání 7 dní
Cena 7638 Kč

Vyberte prosím variantu produktu:
Rozměr:
2 ks 80 x 195 výška 20 cm.
2 ks 85 x 195 výška 20 cm.
2 ks 80 x 200 výška 20 cm.
2 ks 90 x 200 výška 20 cm.
Potah:
Úplet
Aloe Vera
Lyocell +1391 Kč
Levandule +1391 Kč
Medicott +1391 Kč

Popis produktu

Kvalitní české výrobek - pětizónová matrace NORA, složená ze dvou elastických pěn MediFoam odlišných objemových hmotností nabízí volbu dvojí tvrdosti. Sřed jádra matrace je provzdušněn příčnými průduchy, které zaručují změkčení matrace v exponovaných místech.
Celková výška matrace je cca 18 cm.
Nosnost do 110 kg.
 
Pozor: uvedená cena je za dva kusy ! 

Potah:

1.Úplet- kvalitní potah prošitý dutým vláknem. Potah je velmi příjemný na dotek, výborně odvádí vlhkost z těla a rychle vysychá. Potah je možno prát na 60 °C. Pro snadnější praní a manipulaci je potah dělitelný zipem na dvě části. Tento nejprodávanější potah poskytuje vysoký standard celé matrace. Složení potahu: 100% POLYESTER.

 

2. Kvalitní potah Aloe Vera, obsahuje výtažek známé rostliny Aloe Vera barbaensis z rodu liliovitých. Má pozitivní vliv na pokožku lidského těla, působí antibakteriálně. Potah, prošitý třízónovým způsobem, je příjemný na dotek a standardně vetkané logo zaručuje nezaměnitelnost výrobku.

 

3. Levandule-Velmi příjemná luxusní látka, která obsahuje výtažky levandule lékařské. Levandule je oblíbená léčivá bylinka s charakteristickou vůní, známá pro svoje protizánětlivé, antiseptické a repelentní účinky. Pomáhá proti stresu, depresím, snižuje krevní tlak a potlačuje růst baktérií. Její zklidňující účinky jsou známé už z dávných dob, pozitivně ovlivňují kvalitu spánku, působí proti nespavosti a nervozitě. Levandule pomůže zmírnit svalové napětí a podpořit přirozenou regeneraci organismu. Jemná esence z levandule je skvělým pomocníkem pro hluboký a kvalitní spánek. Potah Lavandule patří mezi nejkvalitnější a nejoblíbenější potahy na trhu a zajistí Vašemu lůžku maximální komfort a hygienu. Složení potahu: 30,59% TENCEL, 69,41% POLYESTER.

 

4. Potah Lyocell je z čistého přírodního vlákna získaného ze dřeva technologií šetřící životní prostředí. Se všemi svými vynikajícími charakteristikami Vám poskytuje během spánku optimální pohodlí. K jejím předním vlastnostem patří vysoká absorpční schopnost a velmi rychlé odpařování. Tyto vlastnosti zaručují dokonalý pocit i pro osoby s vyšší potivostí. Mikrovlákna Lenzing Lyocell dodávají látce hedvábný lesk a jsou odolná a necitlivá k mikroorganismům. Potah je snímatelný a pratelný při 60°C.
 

5. potah Medicott: značkový typ pleteného potahu, který svým speciálním složením zabraňuje tvorbě a usazování domácích roztočů a tvorbu plísní. Roztoči žijí v tmavém, vlhkém a málo odvětrávaném prostředí, a tomu přesně odpovídá vaše postel. Hlavní obživou pro roztoče jsou odpadávající buňky vaší kůže. Ty jsou rozkládány plísněmi a tak se stávají stravitelnými pro prachové roztoče. Plíseň samotná způsobuje alergie spojené s dýchacími symptomy. Medicott je účinná složka látky, která zabraňuje v bavlně nebo v látkách s bavlněným základem vzniku plísní a současně přežití prachových roztočů. Medicott má vynikající antibakteriální účinky, které jsou dosaženy bez přídavku chemických látek. Tajemství úspěšného fungování spočívá v odstranění nečistot z vláken přírodní bavlny, čímž se zamezí potencionálnímu domovu plísní. Potah má dlouhotrvající účinek při pravidelné údržbě. Pro pocit většího komfortu dodáváme tuto potahovou látku v prošití 300g/m. Potah je snímatelný a pratelný při 60°C.

 

praní na 60st
Expedujeme do 10 dnů!
 


ČESKÝ VÝROBEK


30-ti denní záruka spokojenosti



Další obrázky
Dřevočal matrace NORA pětizónová matrace