Dřevočal matrace Ronda 1+1

Tento produkt je možné koupit v několika variantách. Vyberte, prosím, variantu kliknutím do výběrového prvku - vpravo od názvu varianty a následně stiskněte tlačítko Koupit.
Výrobce český výrobek
Kategorie Matrace, Visko pěna, Matrace akce , 1+1 zdarma
Kód DR-RONDA
Záruka 24 měsíců
Doba dodání 7 dní
Cena 9776 Kč

Vyberte prosím variantu produktu:
Rozměr:
80 x 195 výška 20 cm.
85 x 195 výška 20 cm.
80 x 200 výška 20 cm.
90 x 200 výška 20 cm.
Potah:
Aloe Vera
Úplet
Lyocell +1186 Kč
SilverGuard +1186 Kč
Medicott +1186 Kč
Levandule +1186 Kč

Popis produktu

Kvalitní české výrobek - matrace RONDA, jejíž oranžovou nosnou vrstvu tvoří oblíbená líná bio pěna tvarovaná do masážních nopů. Bio pěna obsahuje sójový extrakt, který má příznivý vliv na lidský organismus. Střed jádra je složen ze dvou elastických pěn MediFoam odlišných objemových hmotností a je provzdušněn příčnými průduchy, které zaručují změkčení matrace v exponovaných místech.
Celková výška matrace cca 19 cm.
Nosnost: 120 kg.
 
 Pozor: uvedená cena je za dva kusy !

Potah:Potah:

1.Úplet- kvalitní potah prošitý dutým vláknem. Potah je velmi příjemný na dotek, výborně odvádí vlhkost z těla a rychle vysychá. Potah je možno prát na 60 °C. Pro snadnější praní a manipulaci je potah dělitelný zipem na dvě části. Tento nejprodávanější potah poskytuje vysoký standard celé matrace. Složení potahu: 100% POLYESTER.

 

2. Kvalitní potah Aloe Vera, obsahuje výtažek známé rostliny Aloe Vera barbaensis z rodu liliovitých. Má pozitivní vliv na pokožku lidského těla, působí antibakteriálně. Potah, prošitý třízónovým způsobem, je příjemný na dotek a standardně vetkané logo zaručuje nezaměnitelnost výrobku.

 

3. Levandule-Velmi příjemná luxusní látka, která obsahuje výtažky levandule lékařské. Levandule je oblíbená léčivá bylinka s charakteristickou vůní, známá pro svoje protizánětlivé, antiseptické a repelentní účinky. Pomáhá proti stresu, depresím, snižuje krevní tlak a potlačuje růst baktérií. Její zklidňující účinky jsou známé už z dávných dob, pozitivně ovlivňují kvalitu spánku, působí proti nespavosti a nervozitě. Levandule pomůže zmírnit svalové napětí a podpořit přirozenou regeneraci organismu. Jemná esence z levandule je skvělým pomocníkem pro hluboký a kvalitní spánek. Potah Lavandule patří mezi nejkvalitnější a nejoblíbenější potahy na trhu a zajistí Vašemu lůžku maximální komfort a hygienu. Složení potahu: 30,59% TENCEL, 69,41% POLYESTER.

 

4. Potah Lyocell je z čistého přírodního vlákna získaného ze dřeva technologií šetřící životní prostředí. Se všemi svými vynikajícími charakteristikami Vám poskytuje během spánku optimální pohodlí. K jejím předním vlastnostem patří vysoká absorpční schopnost a velmi rychlé odpařování. Tyto vlastnosti zaručují dokonalý pocit i pro osoby s vyšší potivostí. Mikrovlákna Lenzing Lyocell dodávají látce hedvábný lesk a jsou odolná a necitlivá k mikroorganismům. Potah je snímatelný a pratelný při 60°C.
 

5. potah Medicott: značkový typ pleteného potahu, který svým speciálním složením zabraňuje tvorbě a usazování domácích roztočů a tvorbu plísní. Roztoči žijí v tmavém, vlhkém a málo odvětrávaném prostředí, a tomu přesně odpovídá vaše postel. Hlavní obživou pro roztoče jsou odpadávající buňky vaší kůže. Ty jsou rozkládány plísněmi a tak se stávají stravitelnými pro prachové roztoče. Plíseň samotná způsobuje alergie spojené s dýchacími symptomy. Medicott je účinná složka látky, která zabraňuje v bavlně nebo v látkách s bavlněným základem vzniku plísní a současně přežití prachových roztočů. Medicott má vynikající antibakteriální účinky, které jsou dosaženy bez přídavku chemických látek. Tajemství úspěšného fungování spočívá v odstranění nečistot z vláken přírodní bavlny, čímž se zamezí potencionálnímu domovu plísní. Potah má dlouhotrvající účinek při pravidelné údržbě. Pro pocit většího komfortu dodáváme tuto potahovou látku v prošití 300g/m. Potah je snímatelný a pratelný při 60°C.

 

praní na 60st
Expedujeme do 10 dnů!
 


ČESKÝ VÝROBEK


30-ti denní záruka spokojenosti



Další obrázky
Dřevočal matrace Ronda 1+1